Tømrer & Snedker

Om os

En virksomhed i udvikling

Byggefirmaet JSP er grundlagt i 1994 af John Skjold Pedersen, som efter mere end 12 år i branchen, valgte at starte som selvstændig.

Siden da er vi vokset betydeligt og tæller idag 10 medarbejdere. Vi er kendetegnet ved stor erfaring og ekspertise, samt et unikt kvalitets- og partnerskabskoncept, som gør os til et af de mest kvalitetsbevidste byggefirmaer. Vi bygger på et solidt fundament hvorfra vi hver dag udvider kredsen af tilfredse kunder.

Kunden i centrum

Hos Byggefirmaet JSP er fokus altid på den enkelte kunde og dennes behov og ønsker. Derfor løser vi heller ikke to opgaver ens. Vi sørger altid for at finde den mest optimale løsning, som kan hjælpe dig med at realisere dit byggeprojekt.

Fokus på kvalitet

I Byggefirmaet JSP har fastholdelsen af et højt kvalitetsniveau absolut førsteprioritet. Denne kvalitetsbevidsthed præger alle dele af virksomheden – lige fra ledelsens strategiske overvejelser, til den enkeltes medarbejders udførelse af opgaven. Derfor kan du være sikker på, at vi kun udfører kvalitetsarbejde.

De bedste medarbejdere

Byggefirmaet JSP ansætter kun de bedste medarbejdere. Som en naturlig del af vores kvalitetskoncept lægger vi stor vægt på, at medarbejderne har både erfaring og kompetencer, som kan leve op til de høje kvalitetskrav. Som et led i dette prioritere vi medarbejdernes efteruddannelse meget højt.