Tømrer & Snedker

Vores kompetancer

Vi har meget at tilbyde

Hos Byggefirmaet JSP løser vi opgaver inden for alle typer hoved- og totalenterpriser. Vi har desuden stor erfaring med varetagelse af diverse fagentrepriser. Vi har haft ansvaret for erhvervs-, kontor-, industri- og boligbyggeri i såvel offentlig som privat regi

Hovedentrepriser

Vi har gennem årene opbygget store kompetencer og kan udføre alle typer opgaver lige fra nybygninger og tilbygninger til totalrenoveringer og byfornyelsesprojekter. Gennem vores partnernetværk sammensætter vi et hold af dygtige og kvalitetsbevidste samarbejdspartnere, som følger byggeprojektet fra det første spadestik til den sidste finpudsning.

Fagentrepriser

Vi har stor ekspertise inden for fagentrepriser som tømrer-, snedker-, og maskinsnedkerarbejde. Vores velkvalificerede medarbejderstab har alle høj anciennitet i virksomheden og har gennem årene udviklet sig til at være eksperter inden for hvert deres felt.

I forbindelse med reparationer og generel service råder vi over  fuldt udstyrede servicevogne så dine omkostninger ved reparationsarbejde minimeres.